2011. április 24., vasárnap

LivingLab Allergia kezelő orrlámpa ÚJ! - Jelenlegi ára: 19 700 Ft

A LIVING LAB PhotonNose egyedül használható normál otthoni allergiakezelő eszköz.
A készülék két hullámhosszon serkenti a vérkeringést és csökkenti az orrnyálkahártya gyulladást, így a szénanátha irritációs tüneteit.
Allergiás rhinitis (krónikus orrnyálkahártya gyulladás)
Szezonális allergiás rhinitis, más néven szénanátha kezelésére
Házi-por és állatszőr allergia ellen.
A készülék a Class IIA osztályba sorolt orvostechnikai eszköz, mely klinikailag igazoltan hatékonyan alkalmazható gyógyszer mentes kezelés a szénanátha, házipor- és állatszőrallergia ellen.
A készülék két hullámhosszon serkenti a vérkeringést és csökkenti az orrnyálkahártya gyulladást, így a szénanátha irritációs tüneteit.
Használatával a tünetek már néhány óra elteltével csökkenhetnek, illetve meg is szűnhetnek.
A LivingLAB PhotonNose egy új és hatékony gyógyszer nélküli kezelési módszert tesz lehetővé az allergiás rhinitis irritáló tüneteinek (könnyező, bedagadt szem, csöpögő orr, tüsszögési inger, duzzadt orrnyálkahártya stb. ) enyhítésére. A biztonságos, gyors és egyszerű használat néhány személy számára már rögtön az első néhány kezelést követően javulást eredményez. Eddig csak speciális központokban igen magas áron lehetett hozzájutni ehhez a szolgáltatáshoz, de napjainkban már minden allergiában szenvedő személy saját maga is egyszerűen alkalmazhatja ezt az orvostechnikai eszközt akár kezelésre, akár megelőzésre az allergiát kiváltó pollen szezonjának ismeretében. Megelőzéskor célszerű a kezelést egy héttel a pollenszezon elindulása előtt megkezdeni. A készülék speciális orr illesztékének diódái egyenként egy 652± 10nm és 940nm hullámhosszú fényt biztosítanak. A diódák által biztosított különböző hullámhosszú fények gyógyító besugárzást végeznek az orr nyálkahártyáján. Az egyik hullámhossz serkenti a vérkeringést, a másik hullámhossz (vörös fény terápia) visszafogja a sejtek hisztamin felszabadítását és csökkenti az orrnyálkahártya gyulladást, ezáltal csökkenti az allergiás rhinitis irritációs tüneteit. Az allergiás rohamok alatt hirtelen és nagy mennyiségben szabadul fel a hisztamin, és közvetítő anyagként játszik szerepet a kóros megnyilvánulások kialakulásában (pl. anafilaxiás sokk, allergiás orrnyálkahártya-gyulladás, Quinke-ödéma). A LivingLAB PhotonNose egyedül használható normál otthoni allergiakezelő eszközként.
Jellemzők
1. A PhotonNose az egyetlen készülék, mely két speciális hullámhosszt kibocsátó diódát tartalmaz az orrillesztékben. Ezeken a hullámhosszokon következik be az allergiás tünetek és az orrnyálkahártya túlérzékenységének csökkenése. A dupla hullámhossznak köszönhetően gyorsabb eredmény érhető el használatával, mint az egy hullámhosszon működő eszközöké. A PhotonNose készülék kettős hullámhosszú technológiája szabadalmaztatott.
2. A készülék hideg fénnyel serkenti a sejtaktivitást. Nem lép fel égető vagy egyéb kellemetlen érzés a használata során. A fényforrás teljesítménye kisebb, mint az általános fluoreszkáló fényforrásoké. A PhotonNose az általános otthoni egészségügyi termékek csoportjába tartozik, használata nem igényel egészségügyi személyzetet.
3. A készülék kompakt, egyszerűen hordozható. Külső tápforrást nem igényel, működtetése nagyon egyszerű.
Súly: 30 g
A készülékhez pontos kezelési leírást és a vásárlást igazoló számlát és tanúsítványt mellékelünk.
A készülék bármely egészségpénztárnál elszámolható!
Garancia 1 év


Jelenlegi ára: 19 700 Ft

Az aukció vége: 2011-05-13 05:42
. LivingLab Allergia kezelő orrlámpa ÚJ! - Jelenlegi ára: 19 700 Ft