2011. május 26., csütörtök

6 nap üdülés gyönyörű környezetben,1 Ft-ról, NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tópart Kemping*** - Szombathely
Utalvány maximum 5 fő részére
Érvényes: 2011. december 31-ig
Fizetés: átutalással
(Idegenforgalmi adó: 360 Ft/fő/éj - az utalvány nem tartalmazza)
5 éjszaka szállás 4-5 személyes komfortos faházakbangyönyörűkörnyezetben, a Csónakázótó partján, a Kalandváros, az Élményfürdő és a Falumúzeum küzvetlen szomszédságában.
A kemping saját étterme mellett a szomszédos Tóvendéglő impozáns teraszán hétköznapokon 750 Ft-ért kínáljuk a napi menüt, a hétvégén pedig a családi ebéd keretében a gyermekmenü 6 éves korig ingyenes
A Kalandvárosról:
"Kevés olyan helyszín van a Föld nevű bolygón, ahol felnőttek és a gyerekek egyszerre érzik jól magukat. A felállás rendszerint az, hogy ahol a felnőttek időznének, ott a csemeték éppen halálra készülnek unni magukat, ezért rosszalkodnak, ahol viszont a gyerekek tombolnak örömmel, ott a szüleik gyomra szorul össze az aggodalom miatt.
No ezért zseniális a Kalandváros mint rendkívül aprólékosan megtervezett, nagyméretű szuperjátszótér, amelynek nemzetközileg tesztelt játékai elég kreatívak és vonzóak ahhoz, hogy a gyerekek órákig, napokig ne unják meg őket. Ugyanakkor elég biztonságosak ahhoz, hogy a szülők néhány perc után rájöjjenek, hogy a hagyományos játszóterekhez képest itt jóval kevésbé kell vigyázó szemeiket a csemetére vetniük; sokkal inkább lazulhatnak a füvön vagy egy padon, vagy éppen sörözhetnek a büfé teraszán. "
Az utalványon feltüntetjük a liciten elért árat névértékként. Amennyiben a fenti ajánlatot a nyertes nem kívánja igénybe venni, az utalvány felhasználható a kibocsátó szolgáltatásainak listaáron történő igénybevételére. Az utalvány szabadon átruházható


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 21:45
. 6 nap üdülés gyönyörű környezetben,1 Ft-ról, NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft