2011. december 20., kedd

Gormiti Vulkán játékszett 38839 - Jelenlegi ára: 6 490 Ft

Egy távoli szigeten, réges-régen kezdődött Gormiti története? Valaha béke- és természetszerető népek lakták Gorm szigetét, akiket a Bölcs Öreg felügyelt, és aki vigyázott a természet és a mágia egyensúlyára.
De egy nap a Vulkán-hegy, mely addig békésen pihent, hatalmas pusztítást okozva kitört, és minden életet elpusztított Gorm valaha zöldellő szigetén. A hamuból aztán új élet fakadt, megszületett a gonosz Magmion, a Vulkán népének ura, aki sötét hatalmának köszönhetően uralma alá hajtotta az újonnan születő védtelen lelkeket. De folyamatos rettegésben és egymással való ellenségeskedésben élve egyre inkább pusztulásnak indult a Vulkániak népe, így Magmion úgy döntött, hogy egy ideig elvonulnak erőt gyűjteni a Vulkán-hegy mélyébe... A Bölcs Öreg erre a pillanatra várt, és Újjáteremtette az életet Gorm szigetén: megalkotta a Tengerek, a Föld, az Ég és az Erdő népét, élükre pedig egy-egy, különleges képesség , hatalmas erejű vezetőt állított. Magmion tudta, hogy eljött az ideje, amikor újra előjöhet a rejtekéhéről, és ezúttal Gormiti összes lelkére ki akarta terjeszteni gonosz hatalmát! Habár a Bölcs Öreg figyelmeztette a négy nép vezetőit a harcra való felkészülésre, de a Vulkán-hegyben megerősödő Magmion gonosz átkot szórt Gormiti minden lakójára. Most már nem csak a gonosz Vulkániakkal kellett felvennie a harcot a négy fajnak, hanem az átok hatására egymás ellen fordultak, örökké tartó háborúra és pusztulásra kárhoztatva ezzel Gorm szigetét...
Ha már megvan az összes Tűz népe harcosod, szerezz hozzá egy igazi vulkánt - most itt a lehetőség, sőt a vulkán játékszetthez most 2 darab exkluzív arany Gormitit és egy posztert is kapsz ajándékba.
FIGYELEM! FONTOS TÁJÉKOZTATÓ!
Ezt a terméket a www. gyerekjatekok. hu webáruház forgalmazza. A termék sérülésmentes és vadonatúj. Az itt feltűntetett árból alkudni nem lehet. Csak a velünk szerződésben álló futárcéggel tudjuk a csomagokat kiküldeni, ettől eltérni semmilyen esetben sem tudunk! Személyes átvétel cégünk központján lehetséges (ez esetben természetesen nem kerül szállítási költség felszámításra ) : 8220 Balatonalmádi, Fűzfői út 9, H-P 09-17 óra .
Az általunk forgalmazott termékekből folyamatosan rendelkezünk raktárkészlettel, de előfordulhat, hogy valamely termék annak ellenére, hogy a státusza ? raktáron ? van, mégis lefogy. Ez esetben a vevőszolgálati munkatársunk fogja Önt értesíteni az átmeneti készlethiányról és a termék beérkezésének várható időpontjáról.
Amennyiben az ELŐRE UTALÁS lehetőséget választja, kérjük MINDEN ESETBEN VÁRJA MEG AZ ÁLTALUNK KÜLDÖTT SZÁMLA másolatát ! Az e-mail tartalmazni fog minden fontos információt az utaláshoz.



Jelenlegi ára: 6 490 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 12:29
. Gormiti Vulkán játékszett 38839 - Jelenlegi ára: 6 490 Ft