2011. szeptember 22., csütörtök

Korall, Onix karkötő Tibeti ezüstteél - Jelenlegi ára: 400 Ft

Korall és Onix chips gyöngyökből és Tibeti ezüst köztesekkel készült félmerev karkötő.
A Korallról:
Gyógyhatásai:
A vörös korall hatásos vérszegénység, vérkeringési zavarok, meddőség, rendszertelen menstruáció és veszélyeztetett terhesség ellen. Növeli a szexuális vágyat és megkönnyíti a szülést.
Lelki hatásai:
A vörös korall az anyaságot szimbolizálja, minden várandóskismamának hordania kell egy vörös korall nyakláncot. Biztosítja agyermek egészséges fejlődését az anyaméhben, és a szeretet meleg rezgése egész életében megmarad.
Az Onixról:
Gyógyhatásai:
Az ónix erős hatással van az agy tevékenységre, így például Alzheimer-kór, epilepszia, valamint apatikus állapotok kezelésére használhatjuk. Javítja a koncentrációt és az analitikus gondolkodást. Hat a fülre, ezért alkalmazzák belsőfülbetegségek, fülzúgás, nagyothallás vagy hallás romlása esetében is. Hatással van minden daganatféleségre. Az ónix véd a negatív befolyásoktól és energiáktól, csökkenti befolyásolhatóságunkat, segíti a természetes egót, megszünteti a negatív érzelmeket. Használhatjuk a szem könnyezése vagy látásgyengeség esetén is. Az ónix erősíti immunrendszerünket, véd a fertőzésektől.
Lelki hatásai:
Bánat és melankólia esetén is hatásos. Fokozza a koncentrációt és az öntudatosságot.



Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-10-08 23:49
. Korall, Onix karkötő Tibeti ezüstteél - Jelenlegi ára: 400 Ft